Solsejl og overdækninger

Et trekantet eller firkantet solsejl er en smuk og funktionel løsning på afskærmning fra solen. Solsejlene kan ligges overlappende på hinanden, for at give et skyggespil, der er helt unikt. Tre, fire eller femkantet. Der er masser af muligheder, for at lave solsejl eller overdækning til alle formål.

Det er kun fantasien, der sætter grænser og vi er klar med erfaring og gode råd. Vi kan også hjælpe med opsætning og montering. Vi anbefaler 3 dugtyper til solsejl: PVC dug, Soltis w96 og Soltis 96.

Vi sælger alle slags løsninger af solsejl og overdækninger til både private og firmaer. Vi laver naturligvis også solsejl på mål ud fra kundens tegning

Her bare lidt af de eksempler og Referancer og samarbejdes partner vi har.

Apple butikker – levering af sejl , der monteres i alle deres lofter med lys igennem dugen, Denne løsning giver rummet et rolig og afdæmpet miljø. Cph Sails har leveret til alle deres ca. 88 butikker i USA.

Kastrup lufthavn – Cph sails er leverandør til alle deres sejl opgaver. Vi har eksempler på overdækninger af dvs. fly dele, elektroniske udstyr, El- standere, reparation af pvc telte.

Altinget – levering af 400 m2 sejl-overdækning til deres gård, den bruges til store vigtige møder og fester.

Big arkitekter – Levering af sejl til dvs. vilde opgaver, som ude telte, solsejl, læsejl. Man kan opleve en telt opgave på Utzon Center i Aalborg.

Balder ejendomme – levering af altan læsejl og solsejl.

Hotel Admiral – levering af sejl og markiser.

DSB – Overdækninger til togvogne.

Folkemødet på Bornholm – levering af Scene sejl i arkitektur design.

 

Standard detaljer på solsejl:

  • Faconsyet solsejl
  • Dobbelt ombuk eller gjord på kanterne af sejlet
  • Radial forstærkninger i hjørnerne
  • Rustfri stålringe syet med gjord i hjørnerne
  • Samlingerne kan være svejset eller syet
  • Solid pose til opbevaring af solsejlet

SPØRG OS

For ethvert spørgsmål vedrørende salg og priser mm. kan du sende os en mail på peter@cphsails.dk eller ringe på +45 23 60 12 14.
Vi har mange års erfaring og kan derfor altid besvare alle dine spørgsmål og kan altid rådgive på de individuelle behov!