Om OS

Hos Quantum Sails har vi mere end 30 års erfaring med sejl til danske sejlere

Quantum Sails Danmark er Peter og Sørens ide om hvordan et godt sejl skal fremstilles, hvad det skal yde samtidigt med at det holder faconen.
Vores mål har fra første dag været at levere sejl
af højeste kvalitet, syet af de bedste materialer, med højt håndværksmæssig finish. Alt dette i et design og materialevalg tilpasset den enkelte sejlers behov. Vi har mange års erfaring med at hjælpe de danske sejler med deres sejl og service hertil. Gennem mange år er udviklingen gået stærkt inden for sejlsporten, derfor er Quantum Sails der helt rigtige valg for os.
Vi er i dag en del af Quantum Sails fordi vi vil være med blandt de bedste. Her er vi sikret et gennemført design af alle sejl samt fantastisk sejlmagerfinish. Quantum Sails har idag sejlmagere over hele kloden, så du kan sejle jorden rundt og stadigvæk få den gode service og direkte link til din sejlmager. Gruppen består af mere end 80 sejllofter spredt over alle kontinenter.
Vores og Quantum Sails’ ambitionsniveau og grundfilosofi er helt sammenfaldende:
Vi ønsker, uanset omkostningerne, at sy sejl vi kan være stolte af. Intet skal være uprøvet, enhver sten skal vendes, i jagten på det perfekte sejl. Quantum Sails har gennem årene opnået imponerende resultater på kapsejladsbanerne.

Vi benytter os i stor udstrækning af den nyeste teknologi til design og fremstilling af sejl. Lige fra de nyeste symaskiner til laser cutter/plotter, som skærer og optegner direkte på sejldugen. Erfaringerne herfra kommer dig til gavn, ved hvert enkelt sejl fra Quantum Sails Danmark.

Quantum Sails har udviklet egen avanceret software. Med dette program har vi adgang til designfiler fra alle eksperter i hele Quantum Sails. Det giver os en erfaringsbase som kun få sejlmagere kan matche. Sejlene kan vendes og drejes på skærmen, udsættes for vindbelastninger og trimning – således har sejlet faktisk været på vandet førend vi kommer i nærheden af sejldugen.
Designet giver os fuld kontrol over ethvert punkt i opbygningen af sejlet, helt ned til de mindste detaljer. Det være sig nøjagtig placering af faconen af sejlet til udlægning af faconstriber.
Vi opnår en nøjagtighed og præcision i optegningen og skæring af sejlene, som ikke kan gøres efter på traditionel vis.

blank

Vi er rigtig glade for igen at introducere Quantum til det danske sejlmarked. Søren og jeg har før arbejdet og syet for Quantum Sails, og derfor kan vi stå inde for godt design og kvalitet. Vi er stolte over nu også at være Quantum Sails forhandler.
blank
Peter Havn
Quantum Sails
Det at komme ind i Quantum gruppen er en klar upgrade af vores services rettet mod de kunder, som efterspørger high-end racing sejl og performance cruising sejl til fornuftige priser. Vi vil derudover fortsat levere de services, som Copenhagen Sails ellers er kendt for.
blank
Søren Andersen
Quantum Sails
blank
Teamet bag Quantum Sails Danmark
En del af Quantum navnet

Vi har haft navnet neilprydesails og neilprydecanvas siden 2007. Siden er vi blevet til Copenhagen Sails, men har nu fået så meget erfaring inden for design af solsejl, læsejl, nye sejl osv., at vi har udvidet vores service og opgaveportefølje og er nu en del af Quantum Sails navnet. Vores nye agentur på Quantum Sails fik vi laves 2019. Vi er stadig det samme stærke team bag sejlloftet, men vi er stolte af vores nye navn og glæder os til at vise jer mange af de opgaver, som vi til daglig syr på vores sejlmagerværksted i København S. På sejlmagerværkstedet kan du få et indblik i vores arbejde omkring design af sejl, reparation af sejl, læsejl mv., og vi byder alle velkommen til at kigge forbi. 

Vores mål med Quantum Sails er at skabe en ny generation af solsejl, læsejl, markiser, nye sejl mm. og med ny hjemmeside og nyt navn kan vi nu vise mange af vores projekter frem, og samtidigt får du et godt overblik over priser, så det er lettere og mere gennemskueligt for dig som kunde. 

Vi ser frem til EM i J70 og EM i Melges 24 og mange andre one-design klasser, hvor Quantum sejlene kan vise deres værd på kapsejladsbanen. Derudover håber vi på at kunne levere sejl til alt fra optimistjoller til de store kapsejladsbåde og naturligvis til de danske tursejlere.

Vi glæder os til at tage godt imod dig med vores nye navn og hjemmeside.

Quantum Sails arbejder med de bedste materialer og maskiner

Alle sejl bliver gennem hele produktionen forarbejdet af erfarne fagfolk og får den finish som du forventer af et kvalitetssejl.
Quantum Sails har adgang til et stort udvalg af sejlduge, hvoraf mange bliver eksklusivt produceret til Quantum sails.
Quantums specifikationer til sejldugene ligger langt over standardduge som ellers er tilgængelige. Gennem store indkøb kan prisen holdes på niveau med lignende sejl i standard duge. Ved udvælgelse af den rigtige dug benyttes forskellige former for software, men det mest afgørende parameter for det rigtige valg er samspillet mellem dit behov og vores personlige erfaring.

blank