Viden, erfaring og solidt håndværk

Uanset om du sejler på Østersøen, Nordsøen eller i Middelhavet, om du planlægger en tur på åbent hav eller i en af de smukke fjorde i dit område ved Quantums rådgivere og designere, hvad du har brug for. Vi har et bredt udvalg, og hjælper altid med at finde den bedste løsning til dig.

Cruising-Upwind Sejl

Det er væsentligt, at sejl til cruising både skal være robuste, pålidelige og holdbare. Alle vores forsejl er robust byggede til at kunne klare selv de mest ambitiøse sejlture.
mere…

Cruising-Downwind Sejl

Lige så snart, at vinden kommer bagfra eller agten på tværs skal du have det rigtige sejl klar ved hånden. Med vores sejl kan du være helt sikker på hurtige ture og funktionelt sejldesign.
mere…

Code zero

Maksimal fremdrift og nem håndtering! Især på moderne både med ikke-overlappende forsejl er Code Zero det hurtigste sejl.
Mere…

Topdown-Furling

Håndtering af din gennaker! Med en topdown-furling gennaker har det aldrig været nemmere. Vi sammensætter det mest optimale udstyr til dig.
Mere…

Lazy pack system

Vi syr også bompresenninger og Lazy Packs. De bliver syet efter mål af en vævet acryldug som tillader sejlet at ånde. Dugen findes i forskellige farver og kvaliteter.
Mere…

Langturs Sejl

Er du langturs sejler og har planer om en jordomrejse? Med Quantums sejl får du robuste og modstandsdygtige sejl! Det perfekte, solide sejl til dig, der skal på længere ture og har brug for et pålideligt sejl. Quantums langturs sejl giver dig sikker sejllads på de store oceaner.
Mere…