Sejlteknologi for højere ydeevne

I de senere år har større og større sejlbåde skubbet teknologien til dens grænse for at skabe superyachts, der er lige så smidige som den mindre Maxi 72. Sejlteknologi har også gjort store fremskridt i processen med at udvikle sejlmaterialer, der fremdriver denne nye generation af super racecruisere på en måde, der absolut vil behage sine ejere. Fusion M membransejl fra Quantum tilbyder en mere stabil sejlprofil, hvilket fører til bedre performance og acceleration i let vind, og har overlegen dimensionel stabilitet med stigende vind.

Fusion M sejl er fremstillet ved hjælp af de mest teknisk avancerede konstruktions-, form-, og lamineringsmetoder i branchen. Vores integrerede proces, kendt som iQ teknologi, producerer sejlprofiler, der er hurtige, effektive og produceret med størst mulig præcision. En præstation, som ingen andre sejlproducenter kan tilbyde.

Jo større sejlet er, jo tungere bliver det. Derfor er sejldugen særlig vigtig for superyachts. Fusion M sejl er omkring 15-20% lettere end konventionelle sejl med stærkt forbedret trækstyrke og dimensionel stabilitet. Derudover integreres innovative løsninger og detaljer kontinuerligt i Quantums design- og produktionsprocesser. Nye tilgængelige former og materialer giver forbedret styrke og holdbarhed med reduceret vægt.

Quantum Special Projects Group for Superyachts

Quantum stræber altid efter at udvikle og producerer sejl i verdensklasse. De store behov, der følger med store yachts, kræver et særlig tæt samarbejde mellem sejlproducenter, yachtdesignere, bådebyggerier, mastproducenter, leverandører, projektledere og ejere. Da næsten alle komponenter er skræddersyede, kræves et højt teknisk niveau, især ved systemernes grænseflader. For at imødekomme kravene fra superyachts har Quantum oprettet et Special Projects team, der trækker på ressourcer fra hele verden og har specialiseret sig i udvikling af superyachts og megayacht sejl.

Vores ingeniørers, designeres og producenters specialviden og mange års erfaring anvendes optimalt i alle faser af projektet og garanterer det højeste niveau af service og support. Med faciliteter i Palma de Mallorca / Spanien, Newport / Rhode Island, i Caribien og i Stillehavet (altså hvor superyachts er på farten) er Special Projects teamet klar til at bruge sin erfaring til at imødekomme kaptajnernes, projektledernes og besætningens behov. 

Når du vælger Quantum, arbejder du med et professionelt team med mange års erfaring inden for superyachts. Hos Quantum Sails lægger vi al vores viden og ambitioner i at gøre dit projekt til den størst mulige succes. For at finde ud af mere, er du velkommen til at kontakte Søren Andersen, medlem af Quantum Special Projects Group, på + 45 41 12 06 18 eller på email soren@cphsails.dk.