Fusion M VX-Membransegel

I starten af 2019 introducerede Quantum Sails den næste generation af Fusion M: Fusion M VX!
VX er en videreudvikling af den populære Fusion M-teknologi, der har produceret de bedste sejl i næsten alle de større klasser, og vundet utallige titler.

Det helt særlige ved Fusion M VX er dens sorte udseende. VX sejl er mere robust og modstandsdygtig overfor ældning uden at være tungere end tidligere Fusion M sejl.

VX er ikke en revolution, men en logisk evolution. Den problemfri integration mellem iQ-teknologi og Fusion M forbliver en garanti. Quantum Sails kunder kan fortsat være sikker på at være de hurtigste og bedste sejlere!

Fusion M VX-Membransegel
Fusion-M-VX-Black-Membransegel

FUSION M - Overlegen sejlteknologi

I modsætning til crosscut– eller tri-radiale sejl, der skæres og sammensættes af præfabrikerede materialer, er produktionen af en membran eller et Quantum Fusion M sejl en integreret proces fra design til færdiggørelse af sejlet. Der vil altid være en præcis analyse af de specifikke behov forinden udarbejdelsen.  En cruising sejler vil naturligvis have andre behov til sit nye sejl end en Grandprix racing sejler. 

iQ-Technology-Segeldesign

Ud fra en række forskellige fibre og overfladematerialer sammensættes den mest optimale kombination ud fra den givne anvendelse. Undervejs bestemmes fiberlayoutet og -densiteten efter behov. Dette er en kompliceret proces, der kræver nøjagtig viden om egenskaberne i fibrene og de mange andre parametre. Her bruger vores designere Quantums egen iQ-teknologi.

I løbet af produktionen kombineres overfladekomponenter og en kompleks multiaxial fiber matrix permanent ved hjælp af infrarød varme og højt tryk. Resultatet er næsten isotrope sejl, hvilket betyder, at det ikke kun er kræfter mellem de vigtige belastningspunkter der absorberes. Hele kompositten er konstrueret på en sådan måde, at der altid er garanteret maksimal dimensionstabilitet og levetid. Og ikke kun for Quantum Sails racing- og Grandprix sejl, men også til alle Fusion M cruising produkter.

Yderligere information: