Fusion M - Højteknologi for cruising sejlere

Fusion M til cruising bruger samme teknologi, som hjalp QUANTUM RACING teamet og mange andre projekter med at vinde mange kapsejladser.

Fusion M-sejl har en stor fordel i forhold til traditionelt fremstillede sejl, da der kun er få samlinger eller indsyede forstærkninger, som gør sejlet lettere og mere strømlignet.

Alle Fusion M-sejl er egnet til rullesejl, rullemast og rullebom. Vores iQ-teknologi og vores designeres erfaring kommer i høj grad til udtryk i udviklingen og produktionen af dit sejl.

Mere information om Fusion M kan findes her.

Godt at vide

Slutter, når dugen er slidt og smuldrene, og reparationer ikke længere kan betale sig.


Periode, hvor dugen stadig har en høj eller meget høj andel af sin oprindelige ydeevne.

Cruising | Fusion M4

Med henblik på små og mellemstore sejlbåde kombinerer M4 den dokumenterede robusthed og holdbarhed af polyesterfibre med Quantums moderne Fusion M teknologi. Som alle Fusion M cruising sejl (MC-serien) er ikke M4-sejlene også udstyret med specielt overtrukket taffeta på begge sider.

Bådstørrelse: 25 til 50 fod
Sejlsnit: Fusion M-membranteknologi
Fibre: Sort polyesterfiber
Overflade: Dobbeltsidet, specielt overtrukket Fusion M taffeta
Overfladefarve: Hvid, grå og sort

Fusion M4
Bådlængde 25 til 45 fod
Styrke/vægt
2
Trimbarhed
4
Krængningskontrol
2
Upwind performance
2
UV-modstand
3
Service levetid
3
Performance
3
Omkostninger
3

Cruising | Fusion M6

Sejlene i M6-serien er lavet enten med 100% Technora Black eller en blanding af Technora Black og carbonfibre. Under alle omstændigheder får du et let sejl med en overlegen allround præstation i alle vejrforhold. Alsidig, særlig let at trimme og med fremragende sejlegenskaber – også rebet eller delvist sammenrullet!

Bådstørrelse: 30 til 100 fod
Sejlsnit: Fusion M-membranteknologi
Fibre: Sort Technora Black eller Technora Black og carbon
Overflade: Dobbeltsidet, specielt overtrukket Fusion M taffeta
Overfladefarve: Hvid, grå og sort

Fusion M6
Bådlængde 30 til 80 fod
Styrke/vægt
5
Trimbarhed
5
Krængningskontrol
5
Upwind performance
5
UV-modstand
4
Service levetid
4
Performance
5
Omkostninger
5

Cruising | Fusion M8

De ultimative højtydende sejl til store sejlbåde og superyachts er produceret enten ud fra en kombination af Technora Black og carbon eller Vectra og carbon. M8 garanterer således maksimal ydelse, profilnøjagtighed og levetid.

Bådstørrelse: Fra 50 fod
Sejlsnit: Fusion M-membranteknologi
Fibre: Sort Technora Black og carbon eller Vectran- og carbon
Overflade: Dobbeltsidet, specielt overtrukket Fusion M taffeta
Farve: Specialfarver er muligt

Fusion MC8500
Bådlængde fra 50 fod
Styrke/vægt
2
Trimbarhed
5
Krængningskontrol
5
Upwind performance
5
UV-modstand
4
Service levetid
4
Performance
5
Omkostninger
5

Fusion M - i hvid eller grå

Fusion M6 med hvid taffeta.

Fusion M6 med grå taffeta.

Fusion M-Highlights

Quantum-iQ-Technologie-1
Quantum-iQ-Technologie-2
Quantum-iQ-Technologie-3
Quantum-iQ-Technologie-4
Quantum-iQ-Technologie-5

Ud over valget af overfladekomponenter og fibre udvikler Quantums erfarne designere optimale sejlprofiler og fiberlayouts. Til dette formål har Quantum udviklet sit eget 3D-designsoftware, FEA- og CFD-programmer.

Quantum Fusion M er lamineret med infrarød stråling i et specifikt bølgeområde. Denne stråling trænger ind i selve de tykkeste fiberlag. Måle- og kontrolkredsløb tilpasser løbende ydelsen til kravene.

En afprøvet kombination af tryk og vakuum forbinder komponenterne i alle Fusion M-membraner pålideligt og permanent.

En af nøglerne til FUSION Ms overlegne pålidelighed er at vælge det bedste klæbemiddelsystem på markedet. Vi bruger kun højmolekylære systemer, hvis molekylære kæder udvides yderligere ved tilsætning af katalysatorer. Længere molekylære kæder betyder øget klæbestyrke og en signifikant længere levetid for laminatkompositten. Quantum FUSION M-sejl kan bruges uden begrænsning for enhver sejlstørrelse, inklusive megayachts. Det garanterer vi!

Afgørende for de fremragende resultater i Grandprix racing (TP52, Farr 40 og mange andre) er den valgte type produktion og profilering af Quantum sejlene. FUSION M-membransejl lamineres først og profileres derefter. Fusion M-processen garanterer den nøjagtige gengivelse af det optimale 3D-design. Igen og igen!

Yderligere kvalitetsfunktioner:
Fusion-M-Taffeta
Langvarige taffetaoverflader
Fusion-M-Fasermatrix
Omfattende fibermatrix
Fusion-M-Lattentasche-Detail
Integrerede lamellommer

Fusion M taffeta komponenter er ikke bare almindelige polyesterstoffer. De er belagt for effektivt at beskytte alle overflader og fibre mod tilsmudsning, skade fra UV-stråling og angreb fra mikroorganismer.

Afhængig af sejlstørrelse og anvendelse har Quantums sejldesignere et valg af forskellige vægte.

Årsagen bag Fusion Ms overlegne ydeevne og holdbarhed er den komplekse fibermatrix. Vi tænker ikke bare belastningspunkt, men har udviklet en dyb forståelse for kravene til holdbare kompositstrukturer. Derfor finder du særligt robuste tværgående og X-Ply stoftyper i alle Fusion M membransejl, ud over de sædvanlige fibre i den primære belastningsretning. Meget kompleks, men er bedre og er bevist henover lang tid. Sammenlign selv!

Et af de mange bemærkelsesværdige træk ved vores Fusion M sejl er laminatlommerne, der er integreret i laminatkompositten. Disse påvirker derfor ikke symmetrien og sejlprofilen og er ikke tilbøjelige til reparation. I stedet indsættes sejlpindslommer på Fusion M storsejlet og forsejlet mellem overfladekomponenterne og fiberlagene under produktionen af membranen. Resultatet er perfekt stående sejl med maksimal pålidelighed!

Yderligere information:
Download
Cruising Fusion M

Information om Cruising Fusion M sejl

~ PDF (0,8MB)

Så omhyggeligt bygger vi dit sejl

Når det kommer til kvalitet, gør små detaljer store forskelle. Baseret på mange års erfaring er alle produktionsoplysninger nøjagtigt defineret og præcist dokumenteret. De implementeres på samme måde til dit Quantum sejl!

Klik på billederne for at se beskrivelser.