Tæt på vinden

Det siger sig selv, at storsejl og forsejl til en multihull skal være robuste, pålidelige og holdbare. Multihull sejlbåde såsom katamaraner og trimaraner udvikler betydeligt mere pres på riggen på grund af deres høje stabilitet. Alle Quantum cruising sejl er konstrueret på en sådan måde, at de opfylder de højeste krav og modstår hård belastning. Konstruktion og håndværk er af førsteklasses kvalitet og du kan være helt sikker på, at Quantums sejl er ekstremt holdbare. Derudover har vores sejl ikke kun perfekt facon, men det forbliver også sådan i lang tid – og her er sejl fra Quantum Sails uovertrufne!

Maksimal Kontrol

En perfekt sejlprofil og minimal deformation er nøglen til optimal ydelse på kurser i modvind. God trimbarhed øger anvendelsesområdet for et sejl, før det skal rebes og rulles. Det har også stor indflydelse på håndtering af båden. Med vores designværktøjer (iQ-Teknologi) har vores erfarne designere de perfekte redskaber til deres rådighed!

Quantum tilbyder mange forskellige materiale- og designkombinationer fra crosscut til højteknologiske Fusion M sejl. Derudover kan du vælge mellem mange nyttige udstyrsfunktioner og dermed opnå maksimal kontrol, hvilket betyder behagelig sejlads for dig og din besætning. Alle Quantum upwind sejl er skræddersyet til den specifikke bådstørrelse, budget og krav til ydeevne og levetid!

Crosscut sejl er lavet af konventionelt vævet polyester stof. De er de billigste af mange alternativer, bruges i alle vindforhold og er især robuste og meget holdbare.
Mere…

For erfarne sejlere med Quantums succesfulde teknologi indenfor racing. Perfekt trim og optimal profilstyring under alle forhold. Robust nok til alle multihulls.
Mere…

Triradialt skåret sejl giver bedre stabilitet og en betydelig længere levetid end crosscut sejl. En række forskellige typer stof og laminater er tilgængelig.
Mere…

Med forskellige diagrammer forsøger vi at give dig et bedre overblik over alternativerne og deres fordele og ulemper.
Mere…