Racing-Triradial

Tri-radial sejl konstruktion

Tri-radiale sejl anvender paneler af færdige materialer, der udspiller sig fra sejlets tre hjørner. De lange fibre i materialet ligger, så de følger de primære belastningsveje. Bedre tilpasning resulterer i lavere strækning og forbedrer holdbarheden og pasformen. Tri-radial giver en opgradering i ydeevne til dem, der leder efter mere end hvad et klassisk vævet polyestersejl kan give.

Designet for maksimal kontrol

Når det kommer til bådhåndtering og hastighed, er det formen af sejlet, der gør forskellen. For at opnå den ideelle form bruger Quantums sejldesignere beregningsværktøjer, der er en del af iQ-teknologien. Vi udvikler den perfekte form, skræddersyet til hvert sejl til det forventede formål og specifikke begrænsninger såsom mastbøjning og forskydning. Sejlformer har en glat, flad aerodynamisk profil for optimal ydeevne med en åben bagkant for at reducere krængning og vejrstyring.

Fullbatten-Grosssegel
Storsejl radial-cut
Rollgenua-Rollvorsegel-Triradial
Forsejl radial-cut
De rette materialer

Der er et bredt spektrum af materialemuligheder, der spænder fra enkle vævede materialer til skræddersyede kompositter, og de er tilgængelige fra en række leverandører. Generelt er der tre kategorier:

  • Vævet radial: Vævet polyester specielt designet med styrke i den lange (kæde) retning, så de kan bruges i tri-radial panelkonfiguration. Sammenlignet med crosscut vævet polyester tilbyder dette materiale 10-20% mindre strækning på grund af materialet og effektiviteten af ​​panellayoutet. Egner sig især godt på både op til 30 fod.

  • Polyesterkompositter: Konstruktioner i lag med store, lige, ikke-twistet polyestertråd (scrim), der er klemt mellem to lag polyesterfilm. De kan bruge udvendige “skins” af vævet polyester taffeta på den ene eller begge sider for yderligere holdbarhed. Fibernettet er i stand til at modstå strækning, forstærket af et lag polyesterfilm for balance, mens de vævede taffetaer giver robust beskyttelse mod UV og ridser. Sammenlignet med crosscut vævet polyester tilbyder disse materialer så meget som 40-50% bedre strækmodstand. Ideel til både op til 40 fod.

  • High Modulus kompositter: Identisk med polyesterkompositter undtagen, at fibernettet består af fibre med høj modul som Spectra, carbon eller aramid med den drastisk reducerede strækning, som disse fibre giver. Afhængigt af fibertype og sammenlignet med crosscut vævet polyester tilbyder disse materialer fire til fem gange bedre strækmodstand. Ideel til større både op til 80 fod.

Så omhyggeligt bygger vi dit sejl

Når det kommer til kvalitet, gør små detaljer store forskelle. Baseret på mange års erfaring er alle produktionsoplysninger nøjagtigt defineret og præcist dokumenteret. De implementeres på samme måde til dit Quantum sejl!

Klik på billederne for at se beskrivelser.