Quantum Racing

Quantum Racing ser frem til at deltage i sæsonen for 2021

Som med mange konkurrencer og begivenheder generelt i 2020 blev det meste af 52 Super Series desværre aflyst. Sæsonens første race nåede at afsluttes inden pandemien, og holdet rejste til Cape Town, Sydafrika, for at konkurrere på den sydlige halvkugle for første gang. Ugen bragte forskellige vejrforhold med sig samt den spektakulære baggrund af Taffelbjerget. Azzurra vandt konkurrencen på 24 point, mens Quantum stod lige med Phoenix 11 på 24 point for en tredjeplads.

De vender tilbage til Europa med det første race i maj i Saint Tropez, Frankrig, et sejlende hot-spot, men et, der er nyt for 52 Super Series. Sæsonen fortsætter i juni til et nyt sted i Galicien-regionen i Spanien, Baiona. I juli vender vi tilbage til Cascais, Portugal, for verdensmesterskabet. De sidste to begivenheder er på De Baleariske Øer, Puerto Portals, Mallorca i august og Menorca til den sidste begivenhed i september.

2021 52 SUPER SERIES kalender:

  • Saint Tropez Sailing Week, Saint Tropez, Frankrig: 4.-8. maj
  • Baiona Sailing Week, Baiona, Galicia, Spanien: 6.-10. juni
  • TP 52 World Championship, Cascais, Portugal: 13.-17. juli
  • Puerto Portals Sailing Week, Puerto Portals, Spanien: 24.-28. august
  • Menorca Sailing Week, Menorca, Spanien: 28. september – 2. oktober
Bedre end en vindtunnel: En testplatform på vandet

Quantum Racing er den ultimative testplatform for Quantums Fusion M sejl og iQ-teknologi – virksomhedens sejldesign og fremstillingsproces. Med mere end 200 timers sejlads hver sæson i alle former for vejr, giver Quantum Racing-programmet den mest kontrollerede måde at indsamle data på, verificere præstationsmål og identificere forbedringsområder. Holdets mål for kontinuerlig forbedring har også givet fremragende resultater på vandet, idet holdet slutter med en første eller andenplads i hver sæson siden starten.

Vi udvikler bedre sejl

Alle Quantum sejl er udviklet ved hjælp af iQ-technologi, hvilket betyder, at sejlere, der vælger Quantum, kan være stolte og tilfredse ved, at deres sejl er fremstillet ved hjælp af de samme kvalitetsstandarder og fremstillingsmetoder, der er udviklet til Quantum Racings avancerede Fusion M sejl. Vores investering i teknologi og Quantum Racing-programmet er drevet af vores ambition om at skabe en bedre sejloplevelse for alle kunder på alle niveauer af sejlads.

Vi tilbyder adgang og information

Quantum har en oprigtig interesse i at hjælpe sine kunder med at nå deres højeste mål ved at dele sin viden. I modsætning til andre hold, arbejder Quantum Racing åbent for at fremme produkter og støtte kunder hele vejen igennem. Andre TP52 racing teams, der bruger Quantum sejl, har fuld adgang til virksomhedens sejldesignteam, on-the-water testresultater, optimeringsprocedurer – alt er lært og udviklet gennem valideringstest.