Melges 24

Melges 24 sejl

Melges 24 Segel Quantum Sails
MAIDOLLIS blev verdensmestre i 2019.

De bedste amatør-, professionelle- og klubhold kommer til Quantum, for at få de hurtigste og mest pålidelige sejl for at forbedre deres præstationer. 

Vores nuværende generation af Melges 24 upwind sejl sikrer de bedste resultater ved klassemesterskaber over hele verden. De sorte Fusion M VX sejl er blevet videreudviklet og forbedret ved hjælp af iQ-teknologi og topsejlere. Disse sejl er lettere, stærkere og mere holdbare, udstyret med den optimale, isotropiske fibermatrix. Vores Fusion M fremstillingsmetode producerer de succesrige former med absolut præcision – igen og igen.

Læs videre her, for at finde ud af mere om vellykkede sejladser i medvind og modvind, eller kontakt en af vores eksperter, der vil besvare dine spørgsmål.

Melges 24 storsejl

Melges 24 Fusion M VX Black Großsegel

Quantum M24-OD storsejlet fungerer lige så fantastisk, som det ser ud. Takket være iQ-teknologi er vores designere i stand til at skabe hidtil usete hurtige og stærke profiler. Komplekse tråde lavet af Twaron (Aramid®) fibre påføres og lamineres nøjagtigt mellem ultralette, sorte VX skind fra Quantum ved hjælp af processen bag vores gennemtestede Fusion M. Dette sikrer uovertruffet dimensionel stabilitet, permanent styrke og enestående holdbarhed. Hvert sejl er håndlavet med stor sans for detaljer.

INKLUDERET: RBS-epoxy lægter, lang pose, sejlnummer, salling vindue, sejlvindue, faconstriber, klasse label og ISAF klistermærke.

Melges 24 Fok

Melges 24 Fusion M VX Black Jib

Quantum M24-OD fok fungerer problemfrit med vores squaretop-storsejl og det giver virkelig båden fremdrift. Begge er lette at trimme. Komplekse tråde lavet af Twaron (Aramid®) fibre påføres og lamineres nøjagtigt mellem ultralette, sorte VX skind fra Quantum ved hjælp af processen bag vores gennemtestede Fusion M. Dette sikrer uovertruffet dimensionel stabilitet, permanent styrke og enestående holdbarhed. Hvert sejl er håndlavet med stor sans for detaljer.

INKLUDERET: 3 lodrette RBS-epoxy lægter, lang pose, sejlvindue, faconstriber, klasse label og ISAF klistermærke.

Melges 24 A2 Runner

blank

Quantum A2 er en favorit blandt mange Melges sejlere. Dets alsidighed og styrke som AP-runner er uovertruffen. A2 er perfekt til 6-11 knob med fokken rullet væk og sejlads på medvinds kurser. Sejlet kan dog stadig nydes ved 12-14 knob. Resultatet? Du sejler fem grader lavere end konkurrencen, mens du stadig glider og sejler hurtigere. Vores allround-runner med maksimal størrelse er lavet af Aurx 650 for holdbarhed og fremragende bevarelse af form. Fås i forskellige farver og mønstre. Spørg gerne for yderligere muligheder med sejlgrafik.

INKLUDERET: Sejltaske, justerbar lidseline, klasse label og ISAF klistermærke.

Melges 24-A2.5 Reacher

blank

Den maksimale størrelse Quantum A2.5 er dit hemmelige våben på race kursen, når vinden er høj og du gerne vil plane. A2.5 er både optimeret til VMG sejlads i området 0-6 TWS og til det øvre område fra 14 TWS. På grund af det højere ark og mere lige forlig kan Quantum A2.5 twistes bedre, så båden aflastes og kan sejle hurtigere på skærende kurser. Det gør det også lettere at køre med lidt rortryk. Dette sejl er hurtigt i bølger, hvor fokus er nem styring og optimal fart. Topklasserne elsker dette sejl, når maksimal kontrol er højeste prioritet. Lavet af AirX 650 i forskellige farver og mønstre.
Spørg gerne for yderligere muligheder med sejlgrafik.

INKLUDERET: Sejltaske, justerbar lidseline, klasse label og ISAF klistermærke.