by j.vicentini23 j.vicentini23
Quantum Racing ser frem til at deltage i sæsonen for 2021

Som med mange konkurrencer og begivenheder generelt i 2020 blev det meste af 52 Super Series desværre aflyst. Det første race for sæsonen kunne afsluttes inden pandemien for alvorlig tog fat, og holdet rejste til Cape Town, Sydafrika for at konkurrere på den sydlige halvkugle for første gang. Ugen bragte en del forskellige vejrforhold med sig, men med den spektakulære baggrund af Taffelbjerget i sigte. Azzurra vandt begivenheden på 24 point, mens Quantum stod lige med Phoenix 11 på 24 point for en tredjeplads.

Holdet vender tilbage til Europa med det første race i maj i Saint Tropez, Frankrig, et sejlende hot-spot, men et, der er nyt for 52 Super Series. Sæsonen fortsætter i juni til et nyt sted i Galicien-regionen i Spanien, Baiona. I juli vender vi tilbage til Cascais, Portugal for verdensmesterskabet. De sidste to konkurrencer er på De Baleariske Øer; Puerto Portals, Mallorca i august og Menorca til det sidste race i september.

2021 52 Super Series kalender:

  • Saint Tropez Sailing Week, Saint Tropez, Frankrig: 4.-8. maj
  • Baiona Sailing Week, Baiona, Galicia, Spanien: 6.-10. juni
  • TP 52 World Championship, Cascais, Portugal: 13.-17. juli
  • Puerto Portals Sailing Week, Puerto Portals, Spanien: 24.-28. august
  • Menorca Sailing Week, Menorca, Spanien: 28. september – 2. oktober
Vi leverer adgang og information

Quantum har en oprigtig interesse i at hjælpe sine kunder med at nå deres højeste mål ved at dele viden. I modsætning til andre hold, arbejder Quantum Racing åbent for at fremme produkter og støtte kunder hele vejen igennem. Andre TP52 racing teams, der bruger Quantum sejl, har fuld adgang til virksomhedens sejldesignteam, on-the-water testresultater, optimeringsprocedurer – alt er lært og udviklet gennem valideringstest.

Bedre end en vindtunnel: En testplatform på vandet

Quantum Racing er den ultimative testplatform for Quantums Fusion M sejl og iQ-teknologi – virksomhedens sejldesign og fremstillingsproces. Med mere end 200 timers sejlads hver sæson i alle slags vejrforhold, giver Quantum Racing-programmet den mest kontrollerede måde at indsamle data på, verificere præstationsmål og identificere forbedringsområder. Holdets mål for kontinuerlig forbedring har også givet fremragende resultater på vandet, idet holdet slutter på første eller andenplads i hver sæson siden starten.

blank
Quantum Racing_TP52 Weltmeister 2018-Upwind
VI BYGGER BEDRE SEJL

Hvert Quantum sejl er udviklet ved hjælp af iQ-teknologi, hvilket betyder, at sejlere, der vælger Quantum, kan være stolte og tilfredse ved, at deres sejl er fremstillet ved hjælp af de samme kvalitetsstandarder og fremstillingsmetoder, der er udviklet til Quantum Racings avancerede Fusion M sejl. Vores investering i teknologi og Quantum Racing-programmet er drevet af vores ambition om at skabe en bedre sejloplevelse for alle kunder på alle niveauer af sejlads.