Racing-Upwind Sejl

Det er et spørgsmål om profil

Quantum racing sejl produceres ved hjælp af de bedste design- fremstillings- og profileringsmetoder. Processen kaldes iQ-teknologi og producerer sejl, der er særlig hurtige og effektive. Alle underområder af iQ-teknologi optimeres løbende, og vi sammenligner hele tiden Fusion M processen med andre produktionsmetoder til højteknologiske sejl. Ikke desto mindre forbliver iQ og Fusion M dem, der garanterer vores og din succes – fordi de er er overlegne og gennemtestede!

Maksimal Kontrol

Den helt rigtige profil og minimal forlængelse er de vigtigste parametre for optimalt at justere hæl- og rortryk på kurser i modvind og for at være i stand til at opnå maksimal ydelse. Disse faktorer udvider også anvendelsesområdet for hvert sejl. Quantum tilbyder en bred vifte af produkter og muligheder til sejlere. Alle Quantum sejl er skræddersyet til typen af båd, område, budget og krav til ydeevne og holdbarhed.

Regattasegel-Quantum-Racing-Crosscut

Racing-Crosscut Sejl

Sejl, der er lavet af vævede stoffer, bruger den dokumenterede holdbarhed af polyester stof, almindeligvis kendt som Dacron. De fleste af disse sejl er lavet som et vandret snit (crosscut) og andre gange som et radialt snit. Dacron sejl er stadig en af de mest almindelige og billigste muligheder for små og mellemstore racing både, og er derfor attraktiv i forhold til pris og holdbarhed.

Quantum-Racing-Sails-Fusion-M-Regattasegel

Fusion M Sejl

Quantum Fusion M sejl produceres ved hjælp af de mest sofistikerede design-, fremstillings- og profileringsmetoder. Denne proces, som vi kalder iQ-teknologi, udvikler sejl, der er særligt hurtige og effektive. Derudover opnås samme design og nøjagtighed hver gang.

Quantum-Racing-Triradial-Regattasegel

Tri-Radiale Sejl

Banelayoutet i tri-radiale sejl er et sejldesign, der bevarer faconen i mange år og er nemt at trimme. Tri-radial serien (TR) indeholder mange sejlduge af høj kvalitet og giver en øget faconstabilitet sammenlignet med sejl i crosscut.

> Du kan finde mere information om teknologi, sejlads og projekter i vores downloads.